fbpx

Trips

 

🌴 TERINGIN NAK JADI KAMPUNG PEOPLE..?

Masih ingat kelas blogger kat Bangi tahun lalu? Ok kali ni kami nak bawa kelas Sharing Blogger terus dari bendang!

Masa untuk rasa sendiri keindahan kampung & abadikannya dalam blog yang akan anda mulakan! Memang elok untuk BBNU yg tak pernah masuk kampung atau yg merindui suasana kampung.

Kat mana nak dapat pengalaman menanam padi? Tangkap ikan keli pakai tangan, mandi di Palong dan macam-macam lagi aktiviti orang kampung yang best ni.. Excited sangat!

Untuk versi #TourismMalaysia2020 dengan kolaborasi Agensi Pelancongan berpengalaman, kami bawakan khas blogger otai untuk share tips & trick menjadi blogger serta rahsia-rahsia buat duit dengan blog.

Lawatan 2 hari 1 malam ini akan ditemani Blogger Berpengalaman Pilihan setiap bulan. Blogger orang lama yang berpengalaman dengan segala selok belok ber-blog, macam-macam kita boleh belajar dari beliau. Masa ni lah nak korek segala rahasia tersembunyi dunia blogger!

Tempat terhad. Lihat Tarikh Tersedia dalam borang dibawah.

Ok ini itinerary untuk 2 hari tersebut:

MEMORI KUALA SELANGOR

[Day 1] – Meet and Greet

12.00 pm – anda tiba dengan kenderaan sendiri
1230 pm – lunch dan suai kenal ( provided)
intro to blogging & profile building *santai²
2.00 pm – check in (cabin)
3.30 pm – aktiviti d’bendang
1. Memancing
2. Menanam padi
3. Mengagau ikan
4. Mandi Palong
5.00 pm – free and easy
6.30 pm – dinner (provided)
– Bakar ikan keli hasil tangkapan
8.00 pm – intro to platform & how to make money with blogging.
Atau Lawatan menaiki bot melihat kelip-kelip (optional – tiket RM50/bot -4 pax)

Back to homestay, free activity & sambung bersembang.

[Day 2]
7.30 am – Sarapan (personal)
9.00 am – Melawat rumah tradisional
1. Anyaman daun kelapa
2. Mewarna batik
3. Membuat kerepek ubi @ rempeyek
12.00 noon – lunch (personal) akan dibawa ke kedai kampung
1.00 pm – tamat

*Optional Tour as per request

Price including :
✅Accommodation
✅ Meals day 1 (day 2 – peluang untuk pilih sendiri makanan kampung)
✅ Activity as per itinerary
🌤 OPTIONAL : Kelip – Kelip / Kuala Selangor Trail / Sky Mirror

Oppsss.. Bukan tu saja, korang akan diberikan:
✅ E-book DIGINOM
✅ E-book Asas WordPress
✅ 10 E-book asas marketing online Secara Percuma 🤩🤩🤩

✅ Sijil disediakan.

*Trip ini Kids friendly

Anda juga akan diberikan Special doorgift dari Diginom Foods Network – Diginomnomnom

Berminat boleh terus PM atau what’s app ke www.wasap.my/601156784769

By the way, kita ada lagi satu “BIG IMPACT” VALUE dalam trip ini,

10% keuntungan program ini akan disumbangkan ke Depression Wellness Project untuk pembinaan sebuah pusat Komuniti Kesedaran Kesihatan Mental di sekitar Kuala Lumpur, ini dapat membantu penghidap-penghidap masalah kemurungan & Diginom yang mengalami depresi akibat kerja berseorangan.

Semoga dengan sumbangan ini dapat memberi manafaat kepada orang ramai.

Sambil menimba ilmu, nikmati pengalaman indah & beri balik kepada masyarakat.

Hebat kan?

Jadi, Daftar sekarang, PM m.me/diginom.my atau what’s app ke:
www.wasap.my/601156784769 
www.wasap.my/601156784769
www.wasap.my/601156784769

#DIGINOMClassroomTrip
#TourismMalaysia
#VisitMalaysia
#VisitMalaysiaTrulyAsia2020
#MelawatMalaysia

Daftar Sekarang 

DIGINOM TRIP

Registration form for Diginom Trip 2020
  • Fun Trip Extra with Basic Blogging Class All cabin can fit maximum 4 pax. Participants will be arranged depending on gender. If you wish to have a private cabin, please choose 4pax
  • Fun trip without basic blogging class. All cabin can fit maximum 4 pax. Participants will be arranged depending on gender. If you wish to have a private cabin, please choose 4pax
  • if you're bringing kids, please add on pax.
  • RM 0.00
  • Make Payment to Maybank 564276528002 TRAGOVA PLT and upload your proof of payment. You'll be assisted shortly.Any inquiry, please do not hesitate to contact us through what's app +601156784769